Ризото с крем от домати, скариди с розмарин, бурата и масло от босилек

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА РЕЦЕПТА ЛЕСНО ВРЕМЕ ЗА ПОДГОТОВКА 30 МИН ГОТВЕНЕ НА СУ ВИД 20 МИНУТИ ПРИ 63° ПОРЦИИ 4 ДУШИ Съставки:• 400 г ориз Карнароли • 8 чери домата • 12 скариди • 1 стрък розмарин • 1 бурата • 100 г босилек • Зехтин екстра върджин • 1 чаена лъжичка пудра захар • Сол […]

Видео рецепти за техниката на готвене Су вид представени от Laica

Открийте най-вкусните рецепти подходящи за техниката Су вид в момента със съдействието на… Скампи върху крем от тиквички Ястие с деликатен вкус, което съчетава сладостта на крема от тиквички със солените шамфъстъци. Основно ястие, лесно за приготвяне и подходящо за Су вид готвене, също така удобно за приготвяне с професионалните машини за вакуумиране на Laica. […]

Всичко за вакуумирането: как да намалим отпадъците.

На тази страница ще намерите цялата необходима информация, от света на вакуумното съхранение. Много от блоговете говорят за вакуумно съхранение, но често не навлизат в достатъчно детайли. Както ще видим в следващите параграфи, вакуумното опаковане може да бъде от голяма помощ в кухнята, както за удължаване на трайността на храната, така и за приготвяне на любимите ви ястия. Предимствата са много: правилното изпълнение на процеса на вакуумиране също е в […]

SMART Везни Laica: контролирайте здравословното си състояние по умен и удобен начин.

Безплатното приложение Laica Home Wellness е перфектно за управление на всички смарт продукти на Laica. С продукти за филтриране като филтърни бутилки, и филтри за кранове за вода, приложението ви позволява да оптимизирате работата на филтъра. Когато се изхаби, на екрана на вашия смартфон ще се появи известие, за да напомни да смените FAST DISK ™ или HYDROSMART ™филтрите. Много удобно и […]

Вакуумно Съхранение: 3 Идеи за Подарък

Машините за вакуумиране предлагат  много ползи в кухнята, както за съхранение, така и при приготвянето на храна и затова са вече доста разпространени. Чрез пълното отстраняване на въздуха от плика за вакуумиране и блокиране на окислението на храната, този метод ви позволява да съхранявате храната по удобен и преди всичко безопасен начин. Удобно, защото вакуумно затворените торбички заемат по-малко място в хладилника […]

Готвене с техниката Су вид: предимствата на готвенето при ниска температура

sous vide

Готвенето на ниска температура започва все повече да навлиза сред любителите на готвенето. Ползите са много, както по отношение на качеството на храната, така и в оптимизирането на времето за приготвяне и съхранение. Техниката за готвене Су вид, родена във Франция, първоначално е била използвана в най-известните  ресторанти като алтернативен метод за подобряване на консистенцията на някои от ястията. Между осемдесетте […]

Laica революция за кана за подгряване на вода Dual Flo

dual flo

Еволюцията на Каната Анализ на данните: Търсене на растеж – фокус върху пазара във Великобритания. Чашата за гореща вода доминира пазара на малки уреди за домашна употреба. Обемът на чашата достига своя връх и започва да намалява. Великобритания и Китай – ключови пазари. Потребителите харесват скоростта и удобството, предлагани от крановете за гореща вода. Бариери като […]

Вакуумиране на течни хранителни продукти: Как да процедираме?

Притежаването на машина за вакуумиране във вашата кухня прави всичко по-удобно и ефективно. Предимствата и ползите от този уред са наистина много, всички насочени към нашата храна и поддържане на нейните вкусови качества.   Благодарение на липсата на кислород във вътрешността на консервационната обвивка, плодовете и зеленчуците запазват естествените си цветове, вкусове, както и всички […]

Контейнери за многократна употреба вместо вакуумни пликове

Вакуумирането често се извършва чрез използването на специални торбички за вакуумиране. Освен вакуумните торбички обаче има и друга алтернатива – твърди контейнери за вакуумиране. Вакуумът е техника за консервиране на храна, която елиминира въздуха вътре в контейнера. Този процес премахва наличния кислород, отговорен за развалянето на храната. Кислородът, съдържащ се в атмосферата, често причинява окисляването […]

Всички предимства на съхранението на хранителни продукти във вакуум

Вакуумирането позволява да се поддържат естествените аромати и вкусове на храната непроменени за дълъг период от време. Избягвайки окисляването, „животът“ на храната ще бъде по-дълготраен и всеки нюанс на нейния вкус ще бъде запазен. Но как е възможно всичко това? Както казва самата дума, вакуумът е техника, състояща се от създаване на вакуум около храната, […]

Вакуумиране и съхраняване на хранителни продукти

Комплект 2 кутии за съхранение VT3305

Техниката на вакуумиране е перфектна за запазване на цвета, аромата и вкуса на прясно купената или сготвената храна. Често този ефект се получава с използването на контейнери и торбички, в които се премахва почти целия въздух, чрез херметическо затваряне подпомагащо спирането му  от „атакуване“ на затворената храна. Вакумирането на храната позволява: Запазват се органоелептичните качества […]

LAICA Су вид рецепти: Супа от миди, скариди, аспержи и грах

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА РЕЦЕПТА СРЕДНО АРИТМЕТИЧНО ВРЕМЕ ЗА ПОДГОТОВКА 10 МИН ГОТВЕНЕ НА СУ ВИД 65 ° X 15M; 80 ° X 15M; 80 ° X 20M; ПОРЦИИ 2 ДУШИ Съставки:• 250 г миди • 220 г опашки от скариди • 190 г аспержи • 160 г пресен грах • 1 прясна люта чушка • 1 […]

LAICA Су вид рецепти: Крем от тиквички, грах и майорана.

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА РЕЦЕПТАТА ЛЕСНО ВРЕМЕ ЗА ПОДГОТОВКА 10 МИН ГОТВЕНЕ НА СУ ВИД 20 МИНУТИ ПРИ 80° ПОРЦИИ 2 ПОРЦИИ Съставки:• 260 г тиквички • 320 г пресен грах • 6 листа кориандър • 3 стръка майорана • Ленено семе • Зехтин екстра върджин • Сол • Черен пипер Презентация Супер леко, но пълно с […]

Laica Су вид рецепти: Паста Paccheri с октопод и зелена ряпа

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА РЕЦЕПТА СРЕДНО ПО ТРУДНОСТ ВРЕМЕ ЗА ПОДГОТОВКА 30 МИН ГОТВЕНЕ НА СУ ВИД 65°C ЗА 7 МИН ПОРЦИИ 2 ДУШИ Съставки:• 190 г Паста paccheri di Gragnano • 350 г чисти пресни калмари • връзка пресен магданоз • 2 скилидки пресен чесън • пресен лют червен пипер • 200 г чисти зеленчуци от […]

LAICA Су вид рецепти: Талиатели от тиква, с нахут, джинджифил и скариди.

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА РЕЦЕПТА: ЛЕСНО ВРЕМЕ ЗА ПОДГОТОВКА: 30 МИН ГОТВЕНЕ СУ ВИД: 82°C ЗА 25 МИН ПОРЦИИ: 4 ДУШИ Съставки:• 440 г яйчена паста • 8 супени лъжици зехтин екстра върджин • 300 г тиква • 12 опашки от скариди • 150 г вече сварен нахут • 1 стрък розмарин• джинджифил на вкус • сол […]

Поддръжкаscreen tag

Creative Digital Studio - EME.bg
Изработка на сайт - E & M Design