Видео рецепти за техниката на готвене Су вид представени от Laica

Открийте най-вкусните рецепти подходящи за техниката Су вид в момента

със съдействието на…

Скампи върху крем от тиквички

Ястие с деликатен вкус, което съчетава сладостта на крема от тиквички със солените шамфъстъци. Основно ястие, лесно за приготвяне и подходящо за Су вид готвене, също така удобно за приготвяне с професионалните машини за вакуумиране на Laica.

Заешко бутче с брюкселско зеле

Сочно заешко бутче, толкова нежно, че се топи в устата ви, балансирано от хрупкавостта на брюкселско зеле, поставено върху легло от моркови. Гответе лесно и вкусно, като използвате Су вид техниката на готвене и с помощта на вакуумните машини от Laica!

Еленско филе с малиново сладко

Искате ли да разберете как да приготвите сос с продукти като мента и джинджифил? Гледайте това видео. А за месото ще се погрижи техниката Су вид!

Телешко печено

Крехко и меко месо, приготвено бавно и равномерно, украсено с кехлибарени моркови, с богат вкус, подсилен от нотка на бяло вино.

Дърпано свинско, приготвено на ниска температура

Свинските филета са толкова крехки, че всяка подправка прониква в месото. Свежи листа от маруля и плодов тон на мармалад от горчив портокал. Ще приготвим истински гурме сандвич благодарение на техниката Су вид и Laica.

Пилешки рулца в сос от бяло вино

Семпло, но вкусно ястие, в което крехко пилешкото месо е прегърнато от плънка с моцарела и варена шунка. Гостите на вечерята ще бъдат изумени и изпълнението е лесно – благодарение на техниката Су вид.

Пиняколада с лъжица

Коктейл за… хапване! Алкохолната напитка-кралица на лятото се представя по съвсем различен начин в тази видео рецепта. Готвенето със Су вид разкрива вкусовете чрез готвене на контролирана температура.

Су вид бургер

Американско ястие, преразгледано по здравословен и питателен начин. Готвенето под вакуум ви позволява да запазите всички хранителни елементи, подобрявайки вкуса на всяко ястие. И не на последно място не забравяйте соса!

Пълнени калмари

Трапезата се озарява с нови цветове с тази рецепта в средиземноморски стил. Готвенето Су вид гарантира резултат като на истински професионален готвач!

Треска с грахов крем

Вкусна треска, поставена върху грахов крем, декорирана с коралова вафла от мастило от сепия – всичко това приготвено чрез Су вид.

Видео рецепти Су вид от LAICA, в сътрудничество с IFood

Коментирай

Supportscreen tag

Creative Digital Studio - EME.bg
Изработка на сайт - E & M Design