ИЗПЪЛНЕНИЕ НА РЕЦЕПТА
СРЕДНО ПО ТРУДНОСТ
ВРЕМЕ ЗА ПОДГОТОВКА
30 МИН
ГОТВЕНЕ НА СУ ВИД
65°C ЗА 7 МИН
ПОРЦИИ
2 ДУШИ
Съставки:
• 190 г Паста paccheri di Gragnano • 350 г чисти пресни калмари • връзка пресен магданоз • 2 скилидки пресен чесън • пресен лют червен пипер • 200 г чисти зеленчуци от ряпа • Сол • Черен пипер • Пекорино (по желание) • Черен пипер на зърна • 3 аншоа в естественото им олио
Метод на приготвяне
Сложете калмарите в плик за вакуумиране заедно със скилидка необелен чесън, обилна връзка измит магданоз и няколко зърна черен пипер.
След това запечатайте с вакуумиране плика с помощта на функцията „Автоматично / запечатване“. След три секунди спрете засмукването, като натиснете бутона „Seal“.
Потопете плика в съда, който ще използвате за Су вид, когато достигне желаната температура на готвене. Гответе калмарите на 65 ° за 7 минути, след което ги извадете от тигана.
Отделно сложете водата да заври и щом заври, сложете едро накълцаната ряпа и посолете.
След 3 минути добавете пастата и оставете да се готвят.
По средата на готвенето на пастата запържете скилидка необелен чесън в тиган, заедно с няколко парченца пресен лют червен пипер, нарязаните аншоа и малко зехтин.
Извадете калмарите от плика за вакуумиране, като запазите цялата им течност. Нарежете калмарите на колелца.
Отцедете пастата, като запазите водата и я добавете към готовия бульон, добавете цялата вода от калмарите и оставете пастата да се свари, като добавите, ако е необходимо, няколко черпака вода.
Когато пастата се свари, добавете калмарите и малко черен пипер, задушете за минута в тиган, за да се смесят добре и сервирайте.