
Автоматичен контрол на температурата

Повече вкус

Здравословно готвене

Вие сте главният готвач

Какво е Sous Vide?
Открийте всички функции и предимства на готвенето Sous Vide и как винаги да правите перфектното ястие.
РАЗБЕРИ ПОВЕЧЕОткрийте всички функции и предимства на готвенето Sous Vide и как винаги да правите перфектното ястие.
РАЗБЕРИ ПОВЕЧЕSous Vide е проста и прецизна система за готвене, използвана в най-добрите ресторанти за постигане на перфектни резултати.
Опакованите във вакуум храни се потапят във напълнен с вода съд и се приготвят при контролирана ниска температура.
Вкусни храни, приготвени точно както трябва, с перфектна консистенция и естествени оцветители. Точно както в най-добрите ресторанти. Днес можете с уредите за готвене Sous Vide LAICA.
Гответе любимите си ястия като истински готвач, в уюта на собствения си дом.
Резултатът е перфектно и еднакво готвене. Храната има повече вкус и хранителните й свойства се запазват.
Със Sous Vide LAICA можете лесно да постигнете професионални резултати в кухнята.
Готови в няколко прости стъпки
Задайте температурата и времето
Потопете затворената храна във вода
Sous Vide LAICA ще се погрижи за останалото!
Торбите LAICA ThermoResistant са специални торбички за готвене Sous Vide.
Тествано от специализирани лаборатории *.
За готвене при ниска температура е необходимо храната да се опакова в запечатани пликове за храна и подходящи за готвене. Laica препоръчва вакуумно запечатване, което гарантира оптимални резултати. Торбичките LAICA ThermoResistant се характеризират с дебелина и покритие, което ги прави по-устойчиви за съхранение и вакуумиране на храна при ниски температури.
За да готвите при ниски температури, трябва да опаковате храната в затворени торбички за храна, подходящи за готвене. Laica препоръчва вакуумно запечатване, за да гарантира перфектни резултати.
След като храната се приготви, вакуумното уплътнение позволява бързо охлаждане чрез потапяне на запечатаната торба в ледена вода. Това гарантира, че процесът на готвене е спрян и че храната е перфектно запазена.
Вакуумно готвене на храни при ниски температури позволява да се съхраняват до 15 дни в хладилник и над 1 месец във фризер.
Преди да се насладите на храната, просто потопете вакуумната торбичка във вода с температура на готвене за няколко минути. Няма нужда от микровълнова фурна или фурна, отнема само няколко минути в гореща вода.
С вакуумно готвене можете да готвите вкусни храни, като използвате много малко подправки. Всъщност вакуумът перфектно запазва вкуса и консистенцията на вашата храна.
*Специфични торбички за готвене Sous Vide. Глобални и специфични тестове за миграция, проведени с всички необходими симулатори, при температури и времената, посочени в Регламент (ЕС) №. 10/2011 на Комисията от 14 януари 2011 г. относно пластмасови материали и предмети, предназначени за контакт с хранителни продукти.
Открийте продуктите LAICA за готвене Sous Vide:
термоциркулатор, фурна, вакуумни торбички и ролки.
Вижте таблицата за индикативно време за готвене и температури на Sous Vide. Ще намерите и най-често срещаните въпроси и отговори.
РАЗБЕРИ ПОВЕЧЕCreative Digital Studio - EME.bg
Изработка на сайт - E & M Design