ИЗПЪЛНЕНИЕ НА РЕЦЕПТАТА
ЛЕСНО
ВРЕМЕ ЗА ПОДГОТОВКА
10 МИН
ГОТВЕНЕ НА СУ ВИД
20 МИНУТИ ПРИ 80°
ПОРЦИИ
2 ПОРЦИИ
Съставки:
• 260 г тиквички • 320 г пресен грах • 6 листа кориандър • 3 стръка майорана • Ленено семе • Зехтин екстра върджин • Сол • Черен пипер
Презентация
Супер леко, но пълно с различни вкусове ястие, което носи усещане на пролет на масата. Идеално за консумация както топло, така и студено, приготвя се много лесно и ще задоволи всеки вкус.
Метод на приготвяне
• Подгответе всички необходими съставки.
• Грахът се обелва, а тиквичките се нарязват на филийки.
• Сложете тиквичките и граха в два плика за вакуумиране.
• Затворете чрез вакуум с помощта на функцията „Автоматично / Запечатване“.
• Потопете пликовете в съда, който ще използвате за Су вид техниката. Когато достигнете желаната температура за готвене, потопете пликовете със зеленчуците и гответе на 80 ° за 20 минути.
• След готвенето на ниска температура извадете пликовете от водата. Отворете ги и сложете съдържанието в миксер заедно със сол, обилно количество зехтин екстра върджин, майорана, кориандър и чаша вряла вода.
• Пасирайте до получаване на гладък и мек на текстура крем.
• Сервирайте крема в купички и добавете ленените семена, няколко листа майорана и струйка зехтин екстра върджин на повърхността.